Cargo & tendering fietsen

Bekijk de fietsen

We willen allemaal dat onze steden mooi en leefbaar blijven, maar zien hoe de straten overbelast raken, het parkeerprobleem groeit en de geluidsoverlast en luchtvervuiling alleen maar toenemen. Urban Arrow heeft daarom een compleet nieuwe transportcategorie gedefinieerd:

Smart Urban Mobility

Met een gewaagde designfilosofie combineerde Urban Arrow het laadvermogen van een auto en de wendbaarheid van een e-bike. Daarmee creëerden ze het ultieme voertuig om alles wat je dierbaar is van A naar B te brengen. Schoon, veilig, stijlvol en snel. Ben je helemaal klaar met het verspillen van tijd in de file, het zoeken naar een parkeerplaats en/of wil je bijdragen aan een schonere leefomgeving? Dan zijn dit de fietsen voor jou!

logo urban arrow
zakelijke leasefiets cargo bakfiets
wiel
wiel

Shift to Bike levert het volledige aanbod van Urban Arrow.
Bekijk hier de meest gekozen modellen.

Urban Arrow Shorty Disc

Specificaties

White / Bosch Active Line Plus Gen 3 250W / Battery Bosch 400Wh / Bosch Purion Display / Deore XT Disc Brakes

Omschrijving

Een compacte reus
De Shorty is de lichtste Urban Arrow die er is. Laat je echter niet voor de gek houden door het gewicht, want het maakt hem niet minder krachtig. Hij is snel, enorm wendbaar en kan veel meer dragen dan je denkt.

Veelzijdigheid op wielen
De box is flexibel te gebruiken: je kunt je kind of hond er gemakkelijk in meenemen door de stad – of wanneer je de stad even wilt ontsnappen. Het aantal accessoires voor de fiets groeit snel. Zo transformeert de afsluitbare kap de Shorty in de ultieme koeriersfiets. Als dat niet veelzijdig is!

Urban Arrow Cargo L

Specificaties

White / Bosch Cargo Line Gen 4 250W / Battery Bosch 500Wh / Bosch Purion Display / Aluminium Box / ZEE Disc Brakes

Omschrijving

Dit is de meest verkochte variant uit het Cargo assortiment. De Cargo L wordt door veel bedrijven al ingezet voor stadsdistributie. Hij is snel, ongevoelig voor files en toch groot genoeg om een behoorlijke vracht mee te vervoeren. De Cargo L houdt de stad leefbaar doordat hij zich stilletjes verplaatst en bovendien geen uitlaatgassen uitstoot.

Past op het fietspad
De Cargo L past perfect in de fietsstrook. Dat betekent dat je grote volumes gemakkelijk kunt vervoeren met behoud van flexibiliteit.

Urban Arrow Cargo L CRAFT

Specificaties

White / Bosch Cargo Line Gen 4 250W / Battery Bosch 500Wh / Bosch Purion Display / Aluminium CRAFT Box / ZEE Disc Brakes

Omschrijving

Op onze fietsen kun écht je alles meenemen
Alle fietsen in ons Cargo assortiment zijn uitgerust met de Bosch Performance-motor, hydraulische schijfremmen en een geveerde voorvork om je rit soepel te laten verlopen. Jij kiest de lengte die past bij de wensen van je bedrijf.

Urban Arrow Tender1000

Specificaties

White / Bosch Cargo Line Gen 4 250W / Battery Bosch 500Wh / Bosch Intuvia Display / Aluminium POST & PARCEL Box / ZEE Disc Brakes

Omschrijving

Groene kilometervreter
Door het laadvermogen van een auto en de wendbaarheid van een e-bike te combineren, creëren we de ultieme groene kilometervreter voor de last mile. Wil je je gereedschap meenemen of denk je aan het bezorgen van pakketten, voedsel of zelfs meubels? Er is altijd een Urban Arrow die je soepel van A naar B brengt – en daar voorbij.

Last Mile perfectie
Wij denken altijd groot. We vroegen ons af wat er zou gebeuren als je serieuze hoeveelheden vracht op een elektrische fiets zou zetten. Zou een bakfiets ooit kunnen concurreren met een bestelbus? In samenwerking met onze industriële partners hebben we een antwoord op die vraag gevonden. En dat antwoord is overtuigend JA.

Urban Arrow

Met als doel om het stedelijke voertuig van de toekomst te bouwen, is Urban Arrow in 2010 begonnen met het ontwerpen van een elektrische bakfiets die je nooit in de steek laat en makkelijk te hanteren is in het verkeer. Robuust, maar wendbaar. Duurzaam en toch licht. Het resultaat is een elektrische bakfiets, met een iconisch aluminium frame dat na meerdere jaren van optimalisatie in essentie hetzelfde is gebleven.

Koploper in stedelijke mobiliteit

Urban Arrow streeft ernaar koploper zijn in stedelijke mobiliteit, met een heldere en gewaagde designfilosofie: ‘always ahead’. Daarmee delen ze de ambitie van Shift to Bike om een circulair product te kunnen bieden. Urban Arrow heeft op basis van het aluminium frame en elektrische aandrijving diverse soorten fietsen ontwikkeld, van family tot cargo. Daarbij wordt binnen de onderneming inmiddels onderscheid gemaakt in ‘family’ en ‘business’. Dat maakt deze fietsen bijzonder geschikt voor de zakelijke markt, met name voor Cargo en Tendering. 

Urban Arrow en Shift to Bike

Urban Arrow is door Shift to Bike zorgvuldig geselecteerd als merkpartner. Wij zijn met hen de samenwerking aangegaan omdat ze hoogwaardige kwaliteit leveren en omdat hun visie en filosofie aansluit bij de onze. Ze leveren modellen waar wij achter staan en die we met oprechte overtuiging kunnen adviseren. Gaat jouw voorkeur uit naar een ander merk? Laten we samen kijken welke mogelijkheden er zijn om jou op jouw droomfiets te krijgen!

logo urban arrow
cargofiets zakelijke leasefiets