Urban e-Bikes & Speed-pedelecs

Bekijk de fietsen

Om je een ruime keuze te bieden hebben we een aantal voorkeurspartners in de categorie Urban e-Bikes & Speed-pedelecs. Zo werken we op het gebied van urban e-Bikes samen met Canyon en het Nederlandse Qwic als écht designmerk. Voor de Speed-pedelec (ook wel High-Speed bike) werken we samen met het Zwitserse Stromer.

canyon logo
logo qwic
logo stromer
urban e-bike stromer leasen
wiel
wiel

Shift to Bike levert het volledige aanbod van Canyon, Qwic, Stromer, Cannondale, Riesse & Muller en Specialized.
Bekijk hier de meest gekozen modellen.

Canyon Precede.ON CF9

Specificaties

Anchor Grey / Bosch Performance Line CX (Gen4) / Bosch Kiox Display / Bosch PowerTube 500 Wh / Enviolo Automatic Sport

Omschrijving

Een krachtige elektronische aandrijving, automatische versnellingen en verschillende technologische snufjes geïntegreerd in een strak, minimalistisch frame. De Precede:ON CF 9 belichaamt de toekomst van stedelijke mobiliteit.

Canyon Commuter.ON 7

Specificaties

Champagne / Fazua Evation 1.0 / Fazua Evation X 250 Wh / Shimano Deore XT 12-speed

Omschrijving

Een minimalistisch design, een compacte motor en een hele hoop praktische snufjes. De Commuter:ON legt de lat hoog voor wat je mag verwachten van een lichte urban e-bike. Licht genoeg om de trappen van het flatgebouw op te dragen, maar ook krachtig genoeg om in sneltreinvaart naar kantoor te fietsen. Blaas je woon-werkverkeer nieuw leven in en imponeer je collega’s!

Canyon Commuter.ON 7 WMN

Specificaties

Champagne / Fazua Evation 1.0 / Fazua Evation X 250 Wh / Shimano Deore XT 12-speed

Omschrijving

Een minimalistisch design, een compacte motor en een hele hoop praktische snufjes. De Commuter:ON legt de lat hoog voor wat je mag verwachten van een lichte urban e-bike. Licht genoeg om de trappen van het flatgebouw op te dragen, maar ook krachtig genoeg om in sneltreinvaart naar kantoor te fietsen. Blaas je woon-werkverkeer nieuw leven in en imponeer je collega’s!

Canyon Pathlite:ON 7

Specificaties

Stealth / Bosch Performance Line CX (Gen4) / Bosch PowerTube 500 Wh / Bosch Purion Display / Shimano Deore XT 12-speed

Omschrijving

Met zijn strakke ontwerp, krachtige motor en hoge actieradius is de Pathlite:ON 7 zoveel meer dan een degelijke e-touringbike. Trek je er een hele week op uit of hou je het liever bij plaatselijke rondjes? Vul het zelf maar in en geniet.

Canyon Commuter 7

Specificaties

Mustard / Gates CDN Belt, Shimano Alfine S700 11s

Omschrijving

‘s Morgens naar het werk fietsen of ’s avonds afspreken met vrienden: de Commuter 7 brengt je vlot en in stijl naar elke bestemming. Van de naadloos in het minimalistische frame geïntegreerde dynamoverlichting tot de onderhoudsarme riemaandrijving van Gates, met deze fiets ga je je dagelijkse ritjes helemaal anders ervaren.

Qwic Premium Q MN8

Specificaties

Fog White / Brose Middenmotor / Battery 522Wh Premium Q / Shimano Nexus 8

Omschrijving

De nieuwe design e-bikes uit de Premium Q Serie hebben een uniek design en zijn opgebouwd met de beste componenten uit de fietsindustrie. Deze e-bikes zijn volledig connected & protected door slimme innovaties in het frame.
Bij de Premium Q Serie is er veel aandacht besteed aan het interieur en exterieur van de e-bike, de krachtige middenmotor, de e-bike accu en vele slimme innovaties zitten verwerkt in het frame. Zit je op de fiets, dan ervaar je het comfort. Kijk je er van een afstand naar, dan zie je een uniek design.

Qwic Premium I MN7 Belt

Specificaties

Walnut Brown / Bafang Middenmotor / Battery 400Wh / Shimano Nexus 7

Omschrijving

De nieuwe Premium i Serie valt op vanwege de luxe uitstraling en de volledig in het frame geïntegreerde accu. De Premium i is bij uitstek een e-bike voor de fietser met oog voor detail, zonder concessies te doen aan kwaliteit en comfort. Premium i MN7+Belt is uitgerust met een krachtige middenmotor beschikt over een rotatie- en krachtsensor. Deze nieuwe e-bike beschikt over een carbon riemaandrijving. De Shimano Nexus 7 naafversnelling zorgt voor het grootste gemak.

Qwic Urban R1

Specificaties

Turquoise / Achtermotor met riemaandrijving / Uitneembare accu 300Wh

Omschrijving

Deze stoere elektrische stadsfiets brengt gemak naar een heel nieuw niveau. Met de krachtige achterwielmotor, riemaandrijving en één versnelling hoef je niet meer na te denken over de configuratie van je elektrische fiets. Je stapt simpelweg op en geniet van alles wat er op je pad komt. De Urban R1 is standaard uitgevoerd met voordrager.

Alle e-bikes binnen de Urban Serie zijn uitgevoerd met het nieuwe displayconsole van QWIC; een klein en compact console dat via een Bluetooth verbinding gekoppeld wordt aan de smartphone.

Met de integratie van dit nieuwe console zet de Urban Serie een volgende stap richting volledige digitalisering; de smartphone wordt het display. Via de QWIC app wordt de fiets bediend en alle beschikbare informatie getoond.

Qwic MN8 Tour

Specificaties

Graphite / Brose Middenmotor / Battery 375Wh / Shimano Nexus 8

Omschrijving

Uitgevoerd met een krachtige middenmotor zijn de Premium Tour e-bikes uiterst geschikt voor de sportieve fietser die voor comfort kiest. Het design van de Premium Tour Serie heeft een luxueuze uitstraling, waarvan de modellen uitgerust zijn met hoogwaardige componenten.

Leg nog grotere afstanden af door een accu upgrade van maar liefst 735Wh, hiermee ga je zorgeloos op pad! De sterke elektrische fietsaccu bevindt zich op de bagagedrager en wordt standaard geleverd met 375 Wh. Ook kan er gekozen worden voor de 470Wh of 626Wh accu.

Stromer ST2

Specificaties

Royal Blue / Motor : CYRO Drive IG 750W / OMNI Interface C Display / Battery 618 Wh / Actieradius tot 120Km

Omschrijving

SPEED PEDELEC

De Stromer ST2. Klaar voor vooruitgang.
Efficiënt, krachtig, aanpasbaar: de ST2 is ideaal voor woon-werkverkeer en dagelijks gebruik – volledig geconnecteerd en als eerste Stromer met carbon riemaandrijving voor meer pendelplezier.

Stromer ST3

Specificaties

Cool White / Motor : SYNO Drive II 820W / OMNI Interface C Display / Battery 814 Wh / Actieradius tot 150Km

Toepassing

SPEED PEDELEC

Pendelen voor ervaren gebruikers.
De uitzonderlijk dynamische S-Pedelec voor dagelijks gebruik met aanpasbare zitpositie en slimme extra’s voor stijlvolle, efficiënte mobiliteit tijdens het spitsuur.

Stromer ST5 LTD

Specificaties

Stealth Green / Motor : SYNO Sport 850W / OMNI Interface C Display / Battery 983 Wh / Actieradius tot 180Km

Omschrijving

SPEED PEDELEC

Stromer ST5 Limited Edition. De Executive onder de speed-pedelecs.
De ST5 Limited Edition is volledig uitgerust – inclusief zelf ontwikkelde Wren Sports verende voorvork, geveerde zadelpen, bagagedrager en Stromer Bern lederen tas.

Qwic MN7 Compact Series

Specificaties

Matte Black / Bafang Middenmotor / Battery 375Wh / Shimano Nexus 7

Omschrijving

De Compact MN7 is meest complete elektrische vouwfiets. Hij mag helemaal gratis mee op de trein, past gemiddeld in elke kofferbak en brengt je snel en leuk naar je eindbestemming!

 

Qwic

QWIC werd in 2006 opgericht door Taco Anema en Michiel Hartman, die elkaar kennen van de Technische Universiteit Delft. Een fietstocht van Beiroet naar Beijing lag aan de basis van de start van hun onderneming.

Innovatieve e-bikes

QWIC zet zich door het ontwikkelen van innovatieve e-bikes in voor een toekomst met autovrije steden, om zo de huidige mobiliteitsproblemen en milieuvervuiling te reduceren. Door het gebruik van designelementen en vernieuwingen uit de automotive industrie bieden zij een serieus alternatief voor de vierwieler. Met een modern design, het gebruik van de beste componenten en veel aandacht voor kwaliteit tillen zij de elektrische fiets naar een hoger niveau. Ze wonnen vele prijzen en lopen als Nederlands merk voorop in de internationale e-bike branche.

Stromer

Stromer staat voor een nieuw tijdperk in de urban mobiliteit. Met nieuwe technologieën en Zwitserse ingenieursvaardigheden beantwoorden zij de uitdagingen van het stadsverkeer: Ze ontwikkelen krachtige speed-pedelecs met geïntegreerd design, volledige connectiviteit en uitstekende rijeigenschappen. Gemaakt voor woon-werkverkeer en voor op de weg, maar vooral voor de mensen die ermee rijden.

De beste speed-pedelecs

Hun missie is de beste speed-pedelecs te ontwikkelen en mensen te inspireren die dagelijks te gebruiken, “bikes die hun tijd een wiellengte voor zijn”. De Stromer-campus in de buurt van Bern is niet alleen een assemblage-, maar ook een ontwikkelingslocatie.

QWIC, Stromer en Shift to Bike

QWIC en Stromer zijn door Shift to Bike zorgvuldig geselecteerd als merkpartner. Wij zijn met hen de samenwerking aangegaan omdat ze hoogwaardige kwaliteit leveren en omdat hun visie en filosofie aansluit bij de onze. Het zijn merken én modellen waar wij achter staan en die we met oprechte overtuiging kunnen adviseren. Gaat jouw voorkeur uit naar een ander merk? Laten we samen kijken welke mogelijkheden er zijn om jou op jouw droomfiets te krijgen!

logo qwic
logo stromer
stromer st2 leasefiets