Wat is er aan de andere kant van de berg?

Mijn naam is Stephan van Rooijen. Dat mensen lekker in hun vel zitten, zowel fysiek als geestelijk, vind ik erg belangrijk. Daarin wil ik met Shift to Bike graag iets betekenen. Ik geloof oprecht dat fietsen een enorme verrijking is voor ieder mens én een belangrijke bijdrage levert aan een beter leefklimaat. En er liggen enorme kansen voor de zakelijke wereld wanneer men bereid is de fiets als duurzaam alternatief voor de auto te omarmen.

stephan van rooijen
wiel
wiel

Vast in een patroon

Een tijd geleden merkte ik dat ik, net als veel mensen, ‘vastzat’ in een patroon, een bepaalde levensstijl, die gewoonweg was ontstaan en heel logisch was in de ogen van anderen, maar toch niet helemaal goed voelde. Een quote van José de Cauwer was een van de dingen die me inspireerde om actie te ondernemen: “Wie in het dal blijft ziet nooit de andere kant van de berg” Nieuwsgierig naar ‘de andere kant van de berg’ was ik zeker, maar de weg er naartoe leek altijd zo ingewikkeld. Gelukkig bleek mijn nieuws­gierigheid groot genoeg. Door de regie écht weer in eigen hand te nemen heb ik de juiste balans gevonden en ben ik energieker en enthousiaster geworden.

Fietsen helpt te ontspannen en te relativeren

Een belangrijke bezigheid in dat proces en hetgeen mij écht heel erg heeft geholpen is fietsen. Lange of korte afstanden, op de racefiets of de gewone fiets, dat maakte eigenlijk helemaal niet uit. Fietsen zorgde ervoor dat ik kon ontspannen en relativeren. Het gaf mij de ruimte om na te denken, mooie ideeën te vormen en die uit te voeren. Mentaal sterker en zekerder, fysiek fitter en prettiger in mijn vel was ik klaar om ‘de andere kant van de berg’ te gaan bekijken.

fietsen voor ecosysteem

Fietsen brengt me altijd wat ik nodig heb

Achteraf is het eigenlijk helemaal geen verrassing dat fietsen zo’n groot effect had. Al van kinds af aan kan ik mij herinneren dat fietsen me altijd bracht wat ik nodig had en waar ik naartoe wilde. Fietsen is voor mij persoonlijk dus een heel belangrijk onderdeel van mijn leven, het heeft mij gebracht waar ik nu sta, ‘aan de andere kant van de berg’. En het zal mij in de toekomst daar brengen waar ik naartoe wil.

Shift to Bike

Ik ben ervan overtuigd dat mensen zich, wanneer ze meer gebruik van de fiets gaan maken, lekkerder in hun vel zullen voelen. Net zoals ik dat heb ervaren. En dat gun ik iedereen! Shift to Bike biedt mij de kans organisaties en hun medewerkers hierbij te helpen en een wezenlijk verschil te maken. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen doen? Neem contact op!

Gun jezelf om vaker op de fiets te stappen en ervaar wat het jou brengt.

Waarom kies je voor Shift to Bike?

Bijdragen

 

Ik wil een échte bijdrage kunnen leveren en wil jou helpen om jouw doelen te bereiken.

De marktconforme 7 is voor mij niet goed genoeg.

What you see, is what you get. 

Ik kom naast je staan, daag je uit en durf buiten de lijntjes te kleuren. Mijn motto ‘Zeggen wat je doet en doen wat je zegt’ zorgt ervoor dat je precies weet wat je aan mij hebt.

Persoonlijke klik

 

Ik ben altijd op zoek naar de persoonlijke connectie in een relatie, informeel en met wat humor. Dat is waar ik het best op ga.

Ik vind mijn ontspanning en inspiratie op de fiets, daar komen mijn beste ideeën naar boven. Plannen wij samen een overleg, dan daag ik je uit om samen op de fiets te stappen en zo van gedachten te wisselen.

Mijn belangrijkste persoonlijke waarden: 

Vertrouwen – Authenticiteit – Vrijheid – Sportiviteit – Zelfontwikkeling

Ik ben nieuwsgierig naar de andere kant van de berg

 

Daar ligt mijn kracht. Ik ben oprecht geïnteresseerd in wat jij graag aan de andere kant van de berg wilt zien.

Ik stel jou en jouw doelen centraal. Door samen te sparren komen we tot de kern en de oplossing die daarbij past.

Mijn vaardigheden:
Strategisch – Creatief – Klantgericht – Energiek